FAQ

FAQ


SALG AF STUDIEBØGER

Hvornår kan jeg indlevere mine studiebøger?

Efter din tilmelding vil vi kontakte dig for at aftale et nærmere tidspunkt, hvor vi kan afhente dine brugte studiebøger på CBS. Vi er meget fleksible hvad angår dato og tidspunkt, efter hvordan det passer dig bedst muligt.

Hvilke studiebøger kan jeg sælge gennem jer?

Vi er interesseret i ALLE brugte studiebøger fra CBS! Samtidig forsøger vi hele tiden at udvide vores koncept, så hvis du har brugte studiebøger liggende fra andre studier, er du altid velkommen til at kontakte os.

Er der krav til bøgernes stand?

For at sikre en god kvalitet skal alle bøger overholde vores minimumskrav til bøgernes stand. Læs mere her.

Hvor mange penge modtager jeg for at sælge mine studiebøger?

Som sælger modtager du altid 70% af salgsprisen for de studiebøger, der bliver solgt videre. Salgsprisen er fastlagt for alle studiebøger på 50% af Academic Books’ “Studiepris” på tidspunktet for salget.  

Hvordan modtager jeg betaling?

Så snart dine studiebøger er blevet solgt videre, vil du få pengene overført via en bankoverførsel. Kvittering med opgørelse af salget sendes via mail.

Hvad hvis mine studiebøger ikke bliver solgt?

I det uheldige tilfælde af at dine studiebøger ikke bliver solgt videre i første omgang, vil vi meget gerne beholde dem på lager til næste år. Her vil dine bøger så automatisk rykke forrest i køen. I sådan tilfælde vil du selvfølgelig blive kontaktet.
 

KØB AF STUDIEBØGER

Hvor kan jeg afhente mine bestilte studiebøger?

Du kan afhente dine bestilte studiebøger i vores pop-up butik foran Solbjerg Plads, CBS. Afhentning er muligt på udvalgte dage omkring starten på hvert semester. Alternativt kan du også få bøgerne leveret hjem til dig mod et leveringsgebyr á 45,- kr.

Hvilken stand er bøgerne i?

Du er sikret en god kvalitet, da alle vores studiebøger overholder vores minimumskrav til bøgernes stand. Læs mere her.

Hvordan foregår betaling?

Du kan vælge at betale med kreditkort ved bestilling eller med MobilePay/kontanter ved afhentning.

Hvordan beregnes salgsprisen?

Prisen er fastlagt på 50% af nyprisen for alle studiebøger. Vi beregner salgsprisen ud fra Academic Books’ “Studiepris” – således sparer du altid 50% i forhold til at købe dine studiebøger fra ny.